کلینیک‌های زنجیره ای روان‌شناسی هفتاد

لوگو موسسه هفتاد
پخش ویدیو

اختلالات بزرگسالان

مشاوره‌‌ی اختلالات بزرگسالان چیست؟

درجلسات مشاوره‌ی اختلالات بزرگسالان، مراجعین می‌توانند در محیطی کاملا امن، راحت و بدون قضاوت مشکلات خود را بیان کنند و مشاور نیز از طریق برقراری یک رابطه‌ی درمانی و گفتگو سعی می‌کند مشکلات و اختلالات مراجع را بررسی و ریشه‌یابی کند و در صورت لزوم فرد را به یک روانشناس یا روانپزشک ارجاع می‌دهد.به طور کلی در این جلسات سعی می‌شود مهارت‌های لازم جهت رویارویی و مقابله با مشکلات و اختلالات روانشناختی به فرد آموزش داده شود.در جلسات مشاوره از طریق تکنیک‌هایی خاص، می‌توان افکار، احساسات و رفتارهای ناکارآمد را تغییر داد و زندگی بهتری را تجربه کرد.

در جلسات مشاوره‌ی اختلالات بزرگسالان چه می‌گذرد؟

روند جلسات مشاوره بسته به نوع اختلال و شدت آن متفاوت خواهد بود.در جلسات اولیه مشاور سعی می‌کند یک ارزیابی دقیق و جامع از فرد و وضعیت روانشناختی مراجع تهیه کند تا فرآیند درمان مشخص شود.در مرحله‌ی ارزیابی ممکن است مشاور از وضعیت خانوادگی و سابقه‌ی روانشناختی آن‌ها یا وضعیت پزشکی و آزمایشگاهی فرد نیز سوالاتی بپرسد تا اطمینان حاصل شود که شرایط پیش‌آمده ناشی از شرایط پزشکی نیست.سپس با توجه به نوع اختلال روش درمانی مناسب اتخاذ می‌شود.

فرآیند جلسات مشاوره، فرآیندی تدریجی و گام‌به‌گام است و صبر زیادی لازم است.نکته‌ی مهم این است که جلسات مشاوره‌ی خود را رها نکنید و حتما تا انتها درمان را دنبال کنید چرا که در‌ غیر‌ این‌ صورت بهبودی حاصل نخواهد شد.

شرکت در جلسات مشاوره‌ی اختلالات بزرگسالان به چه کسانی توصیه می‌شود؟

برای همه‌ی انسان‌ها پیش می‌آید که در خلال زندگی و مشکلات آن احساسات منفی مختلفی از جمله: ناامیدی، ناتوانی، استرس و اضطراب و… را تجربه کنند.اما معمولا این احساسات گذرا و کوتاه‌مدت هستند و با گذشت زمان افراد دوباره انرژی لازم برای ادامه‌ی مسیر را به دست می‌آورند.اما گاهی حتی با عبور از سختی‌ها و گذشت زمان این احساسات منفی برطرف نمی‌شوند و تبدیل به مهمانانی دائمی شده‌اند؛ در چنین شرایطی برای بازگشت به زندگی عادی خود باید از یک متخصص کمک بگیریم.

بنابراین پیشنهاد ما به شما این است که فرصت شاد و پویا زیستن را از خود دریغ نکنید و در صورتی که احساس می‌کنید کیفیت زندگی‌تان مثل گذشته نیست و در حال تجربه‌ی افکار و احساسات ناکارآمد و غیرمعمول هستید هر چه سریع‌تر از یک مشاور متخصص کمک بگیرید و این کار را به تعویق نیندازید.

برخی از زنگ‌خطرهای اختلالات روانی عبارتند از:

افت عملکرد شغلی یا تحصیلی
ناتوانی در تنظیم‌ احساسات
تغییرات در خواب و اشتها
ناتوانی در برقراری ارتباط با دیگران
بروز ترومای روانی
لذت نبردن از فعالیت‌هایی که قبلا لذت‌بخش بودند
سوگواری بی‌پایان
تحریک‌پذیری
کاهش تمرکز و توجه
احساس نگرانی و اضطراب مداوم
احساس ناامیدی مداوم

سوالات متداول

اختلال روانی چیست؟

اختلال روانی (یا بیماری روانی) وضعیتی است که با تفکر، احساس، خلق‌وخو و رفتار آزاردهنده، آسیب‌رسان و یا غیرمعمول مشخص می‌شود. اختلالات روانی همچنین عملکرد فرد و توانایی او در برقراری ارتباط با دیگران را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

برخی از انواع اختلالات روانی کدامند؟

انواع مختلفی از اختلالات روانی وجود دارد. برخی از موارد رایج عبارتند از: اختلالات اضطرابی از جمله اختلال هراس و فوبیا، اختلال وسواس فکری-عملی، افسردگی، اختلال دوقطبی و سایر اختلالات خلقی، اختلالات اشتها و خواب، اختلالات شخصیت، اختلال استرس پس از سانحه، اختلالات روان‌پریشی مانند اسکیزوفرنی و… .

برخی از علل تاثیرگذار دربروز اختلالات روانی چه هستند؟

ژنتیک و سابقه‌ی خانوادگی

تروماها و تجارب تلخ زندگی

عوامل بیولوژیکی مانند به هم خوردن تعادل شیمیایی مغز

و … .

اهداف جلسات مشاوره‌ی اختلالات بزرگسالان چه هستند؟

پذیرش اختلال و دستیابی به یک درک جامع نسبت به آن

برطرف کردن نشانگان اختلال

آموزش مهارت‌ها و مکانیزم‌های مقابله‌ای

به مشاوره احتیاج دارید؟

به مشاوره احتیاج دارید؟

از ما

سوال دارید؟

ارتباط
از ما سوال دارید؟

از ما سوال دارید؟

درخواست مشاوره

فرم زیر را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس بگیریم